Pengunjung

Apakah perbezaannya

>> Sunday, April 12, 2009

Lihatlah kedua makanan di bawah






Pilihan biasa





Pilihan alternatif

Kedua duanya adalah makanan kegemaran saya:
Yang atas sekali adalah ikan patin masak tempoyak. Pastikan tuan membeli ikan patin jenis sangkar supaya rasanya lebih original. Ikan patin liar sungai faham ajerlah harganya....

Yang bawah pula adalah ikan baung masak tempoyak. Isteri saya gemarkan ikan baung melebihi ikan patin.

Rasa keduanya hampir sama, lemakpun sama cuma isi baung lebih pejal. Sebenarnya baru hari ini kami mencuba ikan baung masak tempoyak. Saya pun mendapat tahu dari Tuan Haji Mohd Faddilah bin Mohd Yusoh, Pengarah KKRompin bahawa ikan baung sedap dibuat masak tempoyak.

Tuan-tuan bolehlah mencubanya sendiri. Jemputlah ke rumah di Chalet Peladang Inn, Kuala Rompin

Back to TOP  

Go to Mid Page  

Go to Bottom  

Waktu Solat Kawasan Rompin

  © Free Blogger Templates Autumn Leaves by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP  

Back to MID PAGE