Pengunjung

Kena tag lah pulak

>> Saturday, May 9, 2009

Ha..ha ha.. Hari ni saya kena tag lah pulak, rasa seronok pun ada kerana dah lama saya tak update blog nih,,.. sekarang nih banyak menghabiskan masa kat Facebook, almaklumlah dapat kontek kawan-kawan lama kat mrsm perlis dulu 91/92 dan kawan matrikulasi ukm 93/99. Tapi hari nin saya kembali mengupdatekan blog saya. Terima kasih kepada kakak, abang dan adik-adik blogger semua.


Sebab menjadi follower..

1. Rasa nak menyelami jiwa blogger muda
2. Melihat kretiviti Eazy Izzudin, kalau boleh nak mengkaji script-script html/java
3. Penuhi masa lapang dgn membaca
4. Zaman abg belajar dulu tak ada blog-blog nih
5. Ingin mengucapkan tahniah dan teruskan perjuangan...

1 comments:

yus May 12, 2009 at 5:09 PM  

jgn lupa rakan2 SKKN juga...we've come a longg way...alhamdulillah never imagine akan berjumpa semula..thanks to the technology ;O)..

semoga dapat kumpul lagi ramai bekas SKKN..

Back to TOP  

Go to Mid Page  

Go to Bottom  

Waktu Solat Kawasan Rompin

  © Free Blogger Templates Autumn Leaves by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP  

Back to MID PAGE