Pengunjung

Basikal dan Kereta Baru

>> Friday, May 1, 2009

Ha...hari ni ayah ada sesuatu yang baru buat kakak dan adik...jom kita pergi ke kedai basikal...


Asal perancangan cuti hari pekerja ni kami nak balik kampung di Keratong 10...tapi isteri tercinta kata nak bereskan kerja rumah dulu..pastu emak kat kampung pula call tanya nak balik bila...katanya nak minta tolong tempah kek untuk kenduri rumah jiran sebelah...lastnya isteri tak tempah pun sebab tak sempat and dia buat sendiri je...Kek coklat..Masa tulis post ni kek kat dalam oven lagi.


Berbalik citer kat kedai basikal...seronoknya wajah simanja berdua ni bila saya bawa mereka ke kedai basikal...


kakak tengah testing basikal...




Adik pun sama..a..ha..












Ni basikal baru kakak...kakak sayang basikal ni...itulah ayat yang tak lekang dari bibir kakak...terkenang zaman saya kecik2 dulu....









Adik pun tengah bergaya dengan kereta barunya...sebelum ni main tolocar kakak ...kakak pula dah ada basikal baru.
Mula-mula belajar kayuh dalam rumah dulu...petang nanti kita pergi kolej ayah...kita belajar basikal kat sana..
Cerita seterusnya bersambung di www.usratussaidah.blogspot.com. Selamat melayarinya...

3 comments:

Tirana May 1, 2009 at 1:41 PM  

Pasti seronok anak-anak dapat hadiah dari ayah..

ummu fathan May 2, 2009 at 6:37 AM  

sudah tentu...balik ke rumah bermain tak henti...

Eazy Izzuddin May 7, 2009 at 1:14 AM  

tahniah!...
ada awards menanti anda di blog eazy izzuddin...
thanks be my follower..
sila ambel ea
=D
xD

Back to TOP  

Go to Mid Page  

Go to Bottom  

Waktu Solat Kawasan Rompin

  © Free Blogger Templates Autumn Leaves by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP  

Back to MID PAGE