Pengunjung

Kursus Pendek Menghasilkan Blog

>> Sunday, March 22, 2009Kursus tersebut telah dijalankan di Kolej Komuniti Rompin pada 21 - 22 Mac 2009. Dalam kursus tersebut saya terlibat sebagai penyelaras manakala pengajar utama adalah en. Muahmaad Alias. Domain yang digunakan adalah wordpress. Berikut adalah serba ringkas catatan kursus :

Peserta kursus bergambar beramai-ramai bersama penulis dan en. AliasPeserta begitu tekun menghasilkan blog sendiri

Berkerut muka bang ni.. mesti sedang memikirkan bagaimana nak selesaikan masalah blog niEn. Alias menerangkan sesuatu kepada semua peserta


En. Alias menunjukcara kepada salah orang peserta

Penulis juga menunjukkan cara kepada seorang peserta wanita


Salah seorang peserta veteran En. Mubin juga berusaha dan tidak mahu ketinggalan dalam perkembangan dunia masakini. Syabas diucapkan kepada beliau.Disebabkan permintaan yang begitu tinggi mungkin kursus seperti ini akan diadakan lagi. Ramai peserta meminta kursus yang sama diadakan menggunakan domain blogspot. Dalam post yang akan datang insyAllah saya akan memuatkan jadual kursus pendek untuk bulan April.

Tuan-tuan boleh memuat turun jadual tersebut dalam halaman kanan (ruangan muat turun)

Kepada semua warga Rompin ambillah peluang belajar kerana ilmu itu tiada sempadan, tidak mengira usia, pangkat dan harta. Kemuliaan seseorang adalah terletak pada ilmu dan ketakwaan.

Kepada warga di luar rompin, carilah peluang seperti ini di Kolej Komuniti Terdekat anda.


0 comments:

Back to TOP  

Go to Mid Page  

Go to Bottom  

Waktu Solat Kawasan Rompin

  © Free Blogger Templates Autumn Leaves by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP  

Back to MID PAGE